Dominance na Moravě a expanze do Čech. BO! holding zahajuje renesanci realitní kanceláře STING

Dominance na Moravě a expanze do Čech. BO! holding zahajuje renesanci realitní kanceláře STING

Tisková zpráva

23.1.2024 - S cílem stát se jedničkou na Moravě a postupně více pronikat i do regionu Čech spouští třinecký BO! holding renesanci zavedené realitní kanceláře STING, která byla rovněž založena v Třinci a na trhu působí již 27 let. BO! holding chce přinést zavedené realitní kanceláři svěží energii, podpořit makléře novými službami a přispět tak přesně podle sloganu Reality s úsměvem k ještě větší spokojenosti na straně klientů prodávajících nemovitosti i samotných makléřů. V dohledné době chce BO! holding rozšířit pobočkovou síť o města v Čechách, včetně Prahy.

"Obrovskou přidanou hodnotou pro klienty realitní kanceláře STING je, že přes 50 procent kolegyň a kolegů u nás pracuje více jak 10 let. Budeme se nadále opírat o jejich mimořádné zkušenosti a přehled. Chceme teď přispět energií BO! holdingu a pomoci STINGu v dalším rozšíření," říká Michal Pitucha, který sám svou kariéru ve STINGu začínal a nyní se vrací v pozici spoluvlastníka.

Na akvizici 100% obchodního podílu v realitní kanceláři STING se BO! holding dohodl s jejím dosavadním majitelem Martinem Zarembou v posledním čtvrtletí loňského roku, transakce bude dokončena v průběhu ledna. Od ledna se již BO! holding také podílí na řízení společnosti. Na konferenci konané 23. ledna v Třinci představí vedení novou vizi pro další rozvoj realitní kanceláře STING.

STING má dnes po republice tři desítky poboček a pracuje pro něj na 130 realitních a finančních profesionálů. Podle Michala Pituchy chce STING potvrdit svou dominanci v realitním sektoru v moravském regionu a v následujících měsících otevřít nové pobočky ve středních a severních Čechách. Jednou z priorit je i rozšířit pobočkovou síť o zastoupení v hlavním městě. V rámci expanze počítá STING se zvýšením počtu spolupracovníků. Začínajícím makléřům nabídne vlastní vzdělávací program a úspěšné realitní profesionály podpoří připraveným kapitálem pro přímé investice do nemovitostí. 

Součástí renesance značky v rámci BO! holdingu je také akcelerace marketingové strategie, která pracuje se sloganem Reality s úsměvem. 

"Budeme stavět na dlouhodobé spokojenosti klientů se službami realitní kanceláře STING, kdy 99 procent klientů uvádí, že by s námi svou nemovitost prodali znovu. Vedle rychlého prodeje a férové ceny je pro nás zásadní na straně klientů i samotných makléřů posílit dobrý pocit a spokojenost z celého prodeje. Makléře podpoříme novými propagačními materiály, rozšířenou technologickou nabídkou prezentačních nástrojů i synergiemi v rámci rozrůstajícího se holdingu," uvádí Marek Macura, který je spolumajitel BO! holdingu a jeho produktový a marketingový ředitel.

BO! holding je dynamicky rostoucí třinecká skupina, která se specializuje na realitní sektor, development a propojení financí s moderními technologiemi. Jedním z rozvíjejících se projektů BO! holdingu je i platforma MOOY, která na základě osvědčeného zahraničního konceptu "pronájmem k vlastnictví" usnadňuje klientům pořízení vlastního bydlení, případně pak pomáhá klientům, kteří potřebují za svou nemovitost z jakéhokoliv důvodu získat peníze, ale nechtějí ji prodávat pod tlakem a pod cenou.

Jindra Svitáková

odebírat zprávy