Jaký bude realitní rok 2024? Na realitní konferenci se to dozvědělo přes 800 makléřů

Jaký bude realitní rok 2024? Na realitní konferenci se to dozvědělo přes 800 makléřů

Tisková zpráva

29.11.2023 - Již po osmé se sešli realitní makléři nejen z České, ale i Slovenské republiky, na již tradiční odborné konferenci REALFEST. Ve třech sálech vystoupilo ve čtvrtek 23. listopadu celkem 30 řečníků.

Největší pozornost si zasloužil havajský realitní makléř Ray Prosek, který zaujal posluchače nejen svým originálním přednesem, ale také popisem, jak řídí svou kancelář. Původně kluk ze severní Moravy Ray Prosek patří k nejlepším realitním makléřům na světě. Plný sál hltal každé jeho slovo.

Rozbor aktuálních změn v oblasti práva dostalo na starosti právní duo Oldřich Platil a Lukáš Slanina.

Velmi očekávaným bylo téma k chystané úpravě zákona o realitním zprostředkování, jehož možné změny, které české realitní makléře čekají, nastínil Pavel Rakouš z Ministerstva pro místní rozvoj.

Nezastupitelné místo si na konferenci získalo také téma exekucí. Slova se chopil pořadatel REALFEStu Miroslav Jonáš, který k sobě přizval Lukáše Jíchu z Exekutorského úřadu Přerov a Petra Sefziga z portálu okdrazby.cz

Příchozí realitní makléři se však nebavili jen o pracovních tématech. Velký potlesk sklidil za svoji přednášku také Ivo Toman. Velmi názorně popsal, jak důležité jsou obchodní dovednosti pro správný prodej nemovitosti a jakou roli při prodeji sehrává reverzní psychologie.

A jakým tématům se bude věnovat příští REALFEST? Sledujte realfest.cz 

realfest

Lucie Mazáčová

odebírat zprávy