Realitní kancelář BO! kupuje RK STING

Realitní kancelář BO! kupuje RK STING

Tisková zpráva

20.10.2023 - BO! holding a.s., dynamická skupina firem zaměřující se na realitní, investiční a developerskou činnost, se dohodla s vlastníkem společností Realitní kancelář STING, s.r.o. a STING Finance s.r.o., Martinem Zarembou, na nákupu 100 % obchodního podílu RK STING a STING Finance. Účastníci transakce mají v plánu těžit z řady synergických efektů v oblasti marketingu, technologií a inovací.

Zakladatel RK STING, Martin Zaremba, zůstává majitelem ochranné známky "STING" a bude se nadále soustředit na roli investora v oblasti realit, developmentu, financí, správy nemovitostí, hotelového businessu a charitativních projektů.

BO! holding získá dlouhodobou licenci na používání ochranné známky “STING“ k poskytování služeb v oboru realit a financí. Značky BO! reality a finance, RK STING a STING Finance tak budou zachovány a na trhu budou fungovat paralelně vedle sebe.

Martin Zaremba se rozhodl, že veškeré výnosy získané za používání ochranné známky “STING“ vloží do STING Dobročinného nadačního fondu za účelem podpory prospěšných projektů. Michal Pitucha, předseda správní rady BO! holding a.s., k transakci dodává: "Pro mne je toto spojení obzvlášť emoční a výjimečné. Před 20 lety, kdy jsem v Realitní kanceláři STING profesně začínal na pozici realitního makléře. Nyní se vracím v pozici spolumajitele s hlavním cílem: renesance značky STING. Chceme navázat na tradici firmy a přinést novou energii a využít obrovský potenciál, který vidíme ve zkušených makléřích, rozsáhlé síti poboček a realitním know-how. Máme chuť značku rozvíjet a spolu tvořit nové příběhy.“

Martin Zaremba, majitel Realitní a investiční skupiny STING, k výše uvedené akvizici poznamenal: "Po více než čtvrt století působení v oboru realitního a finančního zprostředkování jsem cítil potřebu dát obchodní síti STINGu nový impuls. Těší mě, že ji mohu svěřit do rukou zkušeného týmu, který má navíc k naší firmě vztah. Při hledání nejlepšího řešení pro budoucnost obchodní sítě STINGu pro mě byla klíčová kontinuita a možnost jejího dalšího rozvoje."

Lucie Mazáčová

odebírat zprávy