Vyplatí se spolupráce s realitní kanceláří při prodeji nemovitosti? Poslechněte si nový realitní podcast

Vyplatí se spolupráce s realitní kanceláří při prodeji nemovitosti? Poslechněte si nový realitní podcast

12.10.2023 - Plánujete prodat nemovitost, ale nevíte, jestli hledat kupce po vlastní ose nebo oslovit realitní kancelář? Přemýšlíte, co vám spolupráce s realitní kanceláří při prodeji přinese?

Poslechněte si nejnovější díl realitního podcastu s názvem “Dnešní reality”, který vznikl ve spolupráci olomoucké realitní kanceláře Musil Reality a Michalem Pichem, provozovatelem realitních portálů realitycechy.cz a realitymorava.cz.

V podcastu se dozvíte nejen jak spolupráce s realitní kanceláří probíhá, ale také důvody, proč je spolupráce prospěšná. Realitní kancelář vám nezajistí pouze odpovídající tržní cenu nemovitosti, ale dokáže zajistit také přípravu nemovitosti na prodej, samotnou prohlídku s potencionálními zájemci i správné nastavení podmínek pro prodej a spoustu dalšího.

Co vše je nutné tedy probrat při navázání spolupráce s realitním makléřem? Na co se zaměřit sami a co nechat na realitní kanceláři? Poslechněte si celý podcast "Dnešní reality - Prodej nemovitostí přes realitní kancelář nebo vlastními silami".

Podcast najdete na všech podcastových platformách i na YouTube profilu a webu Musil Reality. 

PODCAST PODCASTPODCAST

Lucie Mazáčová

odebírat zprávy