Zájem o exkluzivní nemovitosti stále stoupá

Zájem o exkluzivní nemovitosti stále stoupá

13.11.2020 - Bydlet výjimečně. Vybrat si tu nejkrásnější lokalitu, v níž se člověk bude cítit jako král. Takové sny dnes mohou developeři plnit všem, kteří chtějí bydlení na té nejvyšší možné úrovni. V mnoha lokalitách Česka vznikají projekty, které svou výjimečností oslovují stále větší počet klientů.

V tepu města
Můžete si vybrat bydlení v samém srdci velkoměsta, kde se nejen rekonstruují staré domy, ale také v prolukách staví nové. Jestliže jste rádi ve společnosti, chodíte často za kulturou, scházíte se s přáteli, večeříte ve špičkových restauracích, zvolíte spíš rezidenci v centru města, kde budete mít všechno na dosah. V městských projektech se navíc často spojují staré budovy s moderní dostavbou. To, co by se mohlo zdát nesourodé, dokáží světoví odborníci z oblasti architektury spojit v harmonii, která spojí staré s novým a dodá celému projektu punc výjimečnosti a nadčasovosti.

Stále nepolevující poptávku po luxusních nemovitostech potvrzuje... Kompletní článek naleznete v aktuálním vydání realitního magazínu REALITYČECHY, který si můžete nyní bezplatně stáhnout. 

realityčechy 2020/11

Jindra Svitáková

odebírat zprávy