Prodej penthausu 5+kk/ T, 2S, 2G, 189,6 m2 - Rezidence Záhálka

Cena:  32.300.000 Kč
včetně poplatků, včetně právního servisu
nebo na hypotéku za 139.117 Kč měsíčně

Vlastnictví: osobní
Druh: 5+kk
Typ: prodej

Okres: 10019999
Město: Praha
Ulice: Mezi vodami

posun vlevo
Vyjímečný výhled z terasy Obývací pokoj Koupelna patřící k master ložnici Master ložnice Obývací pokoj s kuchyní Chodba Master ložnice Detail koupelny Ložnice Prosklená a podsvícená šatna Vstupní hala Vstupní hala Obývací pokoj se zataženými závěsy Kuchyň plně vybavená Kuchyňská linka Pohled v obývacím pokoji od terasy Hlavní koupelna s vanou a sprchovým koutem Koupelna s vanou Chodba Pokoj Pokoj Obývací pokoj Obývací pokoj Terasa Terasa Terasa Okolí Okolí Byt Penthouse, Mezi Vodami, Praha 13.patro Pudorys_MeziVodami
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK CENTURY 21 Premium

CENTURY 21 Premium

Zlatnická, Praha 1, 110 00
tel: , mobil: +420 603 892 40
e-mail: premium@century21.cz, www: www.century21.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Veronika Baloun, Ing.

telefon: 420724811473
e-mail: veronika.baloun@century21.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 02131310
aktualizováno: 12.2.2024 7:53

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Máme pro Vás jedinečnou příležitost koupě bydlení, které je vybaveno nejmodernější chytrou domácností od firmy LOXONE. Hudbu ve stropních reproduktorech, závěsy, žaluzie, světelné nálady včetně designového osvětlení i led podsvíceného nábytku a stropu, můžete ovládat ve všech místnostech přes jedno tlačítko (Touch pure). Tlačítkový standard je nastaven ve všech místnostech.

Představujeme Vám bytový projekt Zahálka s prodávaným bytem o dispozici 5+kk a výměře 142,4 m2 a s terasou o velikosti 36,2 m2, nadstandardním vybavením, oddělenými ložnicemi, plně vybavenými dvěmi koupelnami a další samostatnou toaletou. Všechny 3 toalety jsou vyhřívané s velkým výběrem funkcí n... Pokračování popisu zakázky >>
a dálkové ovládání. Byt disponuje 2 garážovými stáními, sklepem o výměře 3 m2 a nebytovým prostorem o výměře 7,9 m2.
Tato nemovitost se nachází v lokalitě Praha – Modřany. Je přímo stvořená proto, aby jste si život užívali a zároveň využívali plný potenciál lokality a komfortu dopravy, sportovních či volno časových aktivit s rodinou a přáteli.

Designové prvky interiéru jako jsou velkoformátové porcelánové desky, ručně vyráběné lamelové obklady, prosklená a podsvícená dvířka jsou zde designerem navrhnuty tak, aby propojovali jednotlivé místnosti. Velkou přidanou hodnotou je výjimečný výhled na krásu přírody ve spojení s pulzujícím městem s jihozápadní orientaci a výhledem na Vltavu.

Každá místnost poskytuje svému obyvateli 100% soukromí a životní prostor, který je potřebný pro růst potenciálu každého z Vás. Největší dominantou je nepochybně 37 m2 velký obývací pokoj, který spojuje kuchyňskou část s jídelní, to vše přístupné z velkorysé terasy. Hlavní ložnice disponuje vlastním šatním koutem a koupelnou se zapuštěným sprchovým koutem. Zbývající 3 pokoje mají k dispozici hlavní koupelnu, která díky své velikosti umožnila umístit jak vanu, tak sprchový kout a jedna extra samostatná toaleta. Jsou zde použity nadstandardní materiály pro dlažbu a obklady. Pro ty z Vás, kteří hledají dostatek úložných prostor mohu uklidnit, každý pokoj má díky své velikosti prostor pro velkou a hlubokou vestavěnou skříň, tak i na chodbě je elegantně umístěna další skříň.

Ve vnitřních bytových prostorech je položena dřevěná vícevrstvá podlaha v úpravě širokých prken s přesným dořezem. V koupelnách a v technické místnosti je na podlaze keramický obklad. Součástí bytu je i intercom s videokamerou. Vytápění bytu je řízené plynovou kotelnou umístěnou v domě. Vzduchotechnika je řešena systémem větrání s rekuperací.

Víme, že život není jen v bytě, ale i v jeho bezprostředním okolí domu naleznete kromě hřiště pro děti i hřiště zvířecí, amfiteátr, a dokonce komunitní zahradu a v ní hmyzí domek. Zahálku ocení lidé, kteří nechtějí být závislí na dopravě autem a vyhovují jim jiné flexibilní způsoby přesunu městem. Centrum Prahy je od Zahálky vzdáleno pouhých 15 minut vyhlídkové jízdy na kole podél toku Vltavy, golfové hřiště, Stezka Marina a tramvaj jede každých 5 minut. Je zde ve výstavbě i několik restaurací a kaváren.To je jen krátký výčet všech výhod. Nejlépe uděláte, když se přijdete osobně podívat. Cena je uvedena včetně DPH. Kontaktujte realitní makléřku.

Tato nemovitost je přímo stvořená proto, aby jste si život užívali a zároveň využívali plný potenciál lokality a komfortu dopravy, sportovních či volno časových aktivit s rodinou a přáteli.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha142   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží13 
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónano 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěne 

Energetický štítek G

počet zobrazení 455x

Další nemovitosti tohoto prodejce