Luxusní nemovitosti v zahraničí mají stále dobrý výnos

Luxusní nemovitosti v zahraničí mají stále dobrý výnos

15.7.2022 - Investovat do nemovitosti v turisticky atraktivních evropských zemích je již pro mnoho investorů, kteří chtějí dobře rozložit své portfolio, samozřejmostí. Pokud je však k dispozici dostatek prostředků, je možné získat nemovitosti v nádherných lokalitách po celém světě.

Aby nemovitost vynášela, je třeba najít atraktivní lokalitu, vysokou kvalitu stavby a vybavení, a také dostupnost veškerých služeb. Pokud se dnes buduje resort, samozřejmostí jsou také prostory pro služby, zábavu a volný čas od prostor pro obchodní jednání, přes wellness, bazény, butiky, dětská hřiště a sportoviště, až po restaurace či golfové areály. Pojďme se na některé lokality, které by investorovi při hledání neměly uniknout, podívat.

Stálice mezi turistickými destinacemi: Kanárské ostrovy

Na ostrovech lze najít ke koupi apartmány, bungalovy, domy i luxusní vily. V současné době se například dokončuje jeden z nejluxusnějších resortů v Evropě na ostrově Tenerife, kde se nabízejí apartmány, řadové domky i luxusní vily. Pokud chce majitel nemovitost pronajímat, je zde k dispozici management, který poskytne komplexní servis související se správou nemovitosti i pronájmem. Roční výnosy z pronájmu mohou dosahovat až 6 %.

Stále oblíbenější Dubaj

Vily v parku, vily na golfovém hřišti, apartmány zařizované světoznámými návrháři, bydlení ve stylu hollywoodských hvězd. Dubaj má opravdu co nabídnout každému. Ceny apartmánů začínají již na 6 mil. korun, cena luxusní vily se může vyšplhat i přes sto milionů. Za metr čtvereční tak může klient zaplatit 80 000, 250 000, či dokonce 300 000 korun. U nových projektů však někteří developeři smluvně garantují výnos z pronájmu. Může to být i 8 % po dobu pěti let.

reality čechy 2022 07

Teplo po celý rok: Egypt

I když dva až tři měsíce v roce jsou zde větrné, slunečných dnů je tu dostatek. Ani v zimě, která oficiálně trvá od 15. listopadu do 15. března, průměrné teploty v mořských oblastech neklesnou pod patnáct stupňů. V Egyptě se hojně nabízejí ke koupi apartmány, většinou postavené v...

Kompletní článek naleznete v aktuálním vydání realitního magazínu REALITYČECHY, který si můžete již nyní BEZPLATNĚ STÁHNOUT

Jindra Svitáková

odebírat zprávy