Regály a vitríny jsou základem každého obchodu

Regály a vitríny jsou základem každého obchodu

Tisková zpráva

22.10.2021 - Dokázali byste si představit kamenný obchod bez regálů? Pravděpodobně ne. Obchod bez polic, pultů či vitrín je jako mlékárna bez mléka. Většina obchodů a prodejen se bez nich zkrátka neobejde.

Právě tato zařízení slouží k prezentaci produktů a zároveň zákazníkům usnadňují nákup. Klasické kovové policové regály bývají součástí různých obchodů s oblečením, potravinami či různými domácími potřebami. Často jsou kombinovány s průhlednými a prosklenými vitrínami, které působí elegantněji. Nicméně do obchodů s velkou frekvencí zákazníků už se příliš nehodí. Prezentací v prodejně to ale nekončí.

Regály se hodí do obchodu i skladu
Pulty, policové regály a vitríny najdou nejen v prostorách, které jsou určeny pro zákazníky a prezentaci firmy či jejích produktů. Vedle prodejních regálů existuje celá řada dalších, které najdou široké uplatnění ve skladech obchodů a prodejen

Kdo někdy viděl zákulisí běžného obchodu s oblečením, potravinami či třeba drogérií, ten jistě dobře ví, že většina zboží se skladuje právě ve velkých policových regálech mimo hlavní prostory obchodu. Ty obchodníkům umožňují uskladnění velkého množství zboží na jednom místě, neboť mohou dosahovat až do výšky stropu. I do malého skladu, ve kterém budou při zdech bytelné vysoké regály, se najednou vejde nečekaně mnoho věcí.

Skladové regály můžete použít pro uskladnění zboží jak ve skladu, tak i na prodejně, kanceláři nebo archivu. Policové kovové regály jsou nejvhodnější ke skladování zboží, ale i dokumentů a patří k nejoblíbenějším regálovým systémům. Kovové regály z nerezové oceli zas ocení především podnikatelé z oblasti gastronomie. A to nejlepší? Regály se dokážou přizpůsobit na míru vašich prostor, takže je využijete do posledního centimetru.

Policové regály nabídnou dostatek místa pro uskladnění věcí
Při vybavení obchodu či prodejny by každý majitel měl dbát na komfort pro zákazníky, aby se v obchodě cítili příjemně a snadno se v něm zorientovali, a také kvalitu uskladnění svého zboží. S tím vám pomůže právě vhodná volba regálů a dalšího vybavení obchodu. Pakliže zvolíte například kovové policové regály, budete mít nejen spoustu místa pro zboží, ale také budete vědět, že se jedná o skvělé úložné prostory, u nichž je potřeba jen minimální údržba. A přitom vydrží mnoho let!

odebírat zprávy