Dohledejte si svého certifikovaného realitního makléře

Dohledejte si svého certifikovaného realitního makléře

26.4.2019 - Již několik let se mluví o realizaci zákona o realitním zprostředkování, který by měl zpřísnit podmínky získání oprávnění pro výkon činnosti realitních makléřů. Dne 21. ledna 2019 Legislativní rada vlády na svém zasedání schválila návrh zákona o realitním zprostředkování. Jednou z podmínek možnosti práce v realitní kanceláři bude, pokud bude zákon schválen, buď tříletá praxe v oblasti zprostředkování nemovitostí nebo absolvování kurzu. I přesto, že zatím není finální verze zákona schválena, již nyní existuje veřejná databáze realitních makléřů, kteří kurz absolvovali.

Mapa sdružuje certifikované realitní makléře, kteří absolvovali akreditovaný kurz Obchodník s realitami zakončený zkouškou odborné způsobilosti. Makléři mají možnost zaregistrovat se s fotkou, video medailonkem a stručným popisem o jejich osobě. Jednotlivé makléře je možné vybírat také podle regionu jejich působnosti. Mapa umožňuje i barevné podbarvení realitních makléřů, kteří chtějí být více oslovování.

"Za dobu naší praxe máme vyzkoušeno, že úspěšnost realitních makléřů je hlavně o důvěře a neustálém vzdělávání. Cílem této mapy je poukázat na prestiž makléřů a umožnit jejich budoucím klientům přehledný výběr těch, kteří…" Kompletní článek naleznete v aktuálním vydání realitního magazínu REALITYČECHY

realityčechy magazín 2019 04

Lucie Mazáčová

odebírat zprávy