Nejlepší realitní projekty roku 2015

Nejlepší realitní projekty roku 2015

27.11.2015 - Na slavnostním galavečeru byly 11. listopadu v Praze v Kongresovém sále České národní banky vyhlášeny výsledky a předána ocenění nejlepším projektům českého realitního trhu za uplynulý rok. O vítězích 17. ročníku soutěže "Nejlepší z realit – Best of Realty", která se v tuzemsku považuje za nejprestižnější ve svém oboru, rozhodla osmičlenná odborná porota.

O ocenění letos usilovalo celkem 37 projektů v pěti základních kategoriích. Dále byla udělena také Zvláštní cena poroty, Cena ARTN "Award for Excellence", Cena čtenářů a nově také Cena Erste Corporate Banking pod patronací generálního partnera soutěže.

Rozhodujícími kritérii při posuzování kvality přihlášených projektů byly výběr lokality, urbanistické a architektonické řešení, kvalita realizace a zejména úspěšnost na realitním trhu. Soutěž jako každoročně probíhala pod odbornou záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.

Kompletní článek naleznete v listopadovém vydání našeho realitního magazínu REALITYČECHY, který si můžete nyní zde bezplatně přečíst.

REALITY ČECHY 2015/11

 

Lenka Doleželová

odebírat zprávy